TS Muhyiddin Yassin WAJIB Menguatkuasakan 'The Rule Of Law' Jika Benar-Benar Amanah.


Apa kata kalau pihak SPRM kenakan pula AMLA ke atas individu2 yg terlibat dlm siasatan kes terowong di Penang, siasatan kes wang milik Armada PPBM, kes Forex ke, atau apa jugalah siasatan melibatkan hal kewangan ni...


Kalau kes berkaitan 1MDB boleh diambil tindakan mcm ni, jumpa wang tunai dlm rumah lepas PRU pun boleh kena AMLA, kenapa tindakan yg sama tidak boleh dikenakan ke atas pemimpin PH?

Bukan nk kenakan atas dasar nk balas dendam, cuma nk kuatkuasakan 'The Rule Of Law'... ala mcm yg selalu dok terbit di mulut puak PH tu...


Takkan The Rule Of Law hanya sah laku ke atas pemimpin UMNO BN je kot?

Tan Sri Muhyiddin Yassin tak berminat nak tegakkan The Rule Of Law ke? Atau sebenarnya takut benda ni akan menjerat tengkuk sendiri pulak kelak?

#AriffSMB

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama